Ιατρικός εξοπλισμός κοβάλτιο Ltd Δία Hangzhou

 

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Hangzhou Jupiter Medical Equipment Co Ltd

Hangzhou Jupiter Medical Equipment Co Ltd

1 2 3 4
Hangzhou Jupiter Medical Equipment Co Ltd Hangzhou Jupiter Medical Equipment Co Ltd Hangzhou Jupiter Medical Equipment Co Ltd Hangzhou Jupiter Medical Equipment Co Ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Ανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Ο ιατρικός εξοπλισμός κοβάλτιο Ltd Δία Hangzhou που ανήκει στην ομάδα Δία των επιχειρήσεων είναι ο ISO 9001: 2015 η επιχείρηση, και έχει την έγκριση CE για την εξαγωγή στις ευρωπαϊκές χώρες.

 

Το γραφείο της επιχείρησης είναι τοποθετημένο σε Hangzhou, σε Zhejiang, Κίνα, η οποία είναι αρκετά πλησίον στη Σαγκάη.


Παρέχουμε υψηλό - ποιότητα του εξοπλισμού νοσοκομείων και των μίας χρήσης στοιχείων. Έχοντας το πλεονέκτημα της εγγύτητας στις πρώτες ύλες και τις λογιστικές υπηρεσίες, τα προϊόντα μας θα μπορούσαν να διατηρήσουν τη λογική τιμή διατηρώντας τα διεθνή πρότυπα.

Οι ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι και αποδοτικοί μηχανικοί και το εργατικό δυναμικό φροντίζουν τις μικρότερες λεπτομέρειες της παραγωγής, της επιθεώρησης, της συσκευασίας, και της αποστολής των αγαθών στους πελάτες μας.

Όντας πολύ πλησίον στους διεθνείς θαλάσσιους λιμένες και τους αερολιμένες δηλαδή, τη Σαγκάη και ο λιμένας Ningbo για τις αποστολές θάλασσας, τη Σαγκάη, Hangzhou και Ningbo για τις αποστολές εναέριου φορτίου μας δίνει το πλεονέκτημα τη μετακίνηση του φορτίου μας έως ότου είναι εν πλω.

Οι ικανοποιημένοι πελάτες και ο διανομέας μας προϊόντων εμπορικών σημάτων μας στη Νοτιοανατολική Ασία, τις χώρες της Μέσης Ανατολής, την Ασία, την Ευρώπη, την Αυστραλία, την Αφρική, τη Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική είναι η κατάθεση της αύξησής μας.

Ενώ ευχαριστούμε τους υπάρχοντες πελάτες και τους διανομείς μας για την υποστήριξη και την προστασία, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για τη μεγάλη ένωση για το αμοιβαίο όφελος και την αύξηση από τα νέα costumers.

 
 
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Jupiter Medical Equipment Co Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Roger

Τηλ.:: +86-571-87017265

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)